Motor van de Toekomst

De onderneming is ontstaan uit een decennialange liefde voor motorrijden, motorfiets techniek, en een fascinatie voor nieuwe technologie.

Als er iets is wat wij begrijpen, dan is dat de passie voor motorrijden. Ook als pragmatische forens snappen we wat je bezig houdt, al jarenlang is de motor ook ons primaire vervoer.

Met decennia hands-on ervaring in de motorfietswereld en -techniek, denken we bij te kunnen dragen aan de acceptatie en omarming van alternatieven voor de bestaande brandstof motoren.

Hoe? Door zeker te stellen dat we ook in de toekomst net zo gepassioneerd het motorrijden kunnen beleven! Daarom focussen we ons ook volledig op de toekomstbestendige technologieën.

Vanuit onze werkplaats in Wijster leveren we de service die bij de Energica hoort, maar ook het reguliere onderhoud aan de motor kunt u bij ons laten uitvoeren. Of het nu om nieuwe banden of het afstellen van de ketting gaat, in Wijster kunt u terecht.

Dealerschap Energica

Al sinds 2015 timmert het Italiaanse Energica aan de weg en ook sinds die tijd is er een importeur voor Nederland. Het is dus veilig om te stellen dat het merk een ijzersterke reputatie opgebouwd heeft en de klanten die het aandurfden om voorop te lopen niet teleurgesteld hebben. Met het volwassen worden van de markt, groeit ook Energica en haar ambities. Reken ook de komende jaren maar op nieuwe modellen en technische innovaties!

Oh, en omdat we erin geloven, verkiezen we lokaal geproduceerd of ingekocht boven de bulk uit verre oorden.

Enduro’s en crossers

Van je hobby je beroep maken, dat is wat we met Motor van de Toekomst doen. Behalve dat we motorrijden op de weg (en soms het circuit) vinden we het geweldig om ván het asfalt te gaan. Het enduro-rijden is in Noord-Nederland nog een grote sport, maar komt wel in de verdrukking doordat het steeds drukker is op de zandpaden. Wij gaan op zoek naar alternatieven die door de maatschappij makkelijker worden geaccepteerd, of door vergunningverlenende instanties als goed alternatief worden gezien.

We houden de start-ups met hun prototypes wereldwijd scherp in de gaten en hopen in de toekomst volwaardige alternatieven te kunnen bieden voor de huidige ICE-enduro’s en crossers. Een voorzichtige start hebben we gemaakt met de GOWOW Ori en we hopen in april 2024 een Artic Leopard beschikbaar te hebben voor proefritten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Natuurlijk kun je niet altijd kiezen, maar daar waar het kan, proberen we MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) zeker toe te passen!

Zo is een paperless office voor ons geen utopie. Wij dragen ons steentje bij aan een stukje duurzaamheid met een paperless office. Van ons krijg je een digitale offerte, een digitale factuur en ook ons promotiemateriaal is digitaal beschikbaar.

En heb je een visitekaartje van ons? Scan de QR-code, sla onze contactgevens op in je telefoon en geef het kaartje door. Hergebruik de kaartjes voor onze mooie wereld.