EVA Ribelle

Doe mee met de e-revolutie
Meer vermogen, meer koppel, meer actieradius en nu ook: minder gewicht.

Om ook de grootste verbrandingsmotor-sceptici te overtuigen, hebben we nu een nieuwe EMCE-motor en omvormer geïntroduceerd – met een verdere vermindering van het gewicht en een hoger piekvermogen van 171 Pk, met een actieradius tot 200 km op de snelweg, plus natuurlijk, DC Fast Charging.

De Energica EVA Ribelle is de naked-versie van de Energica EGO+, met hetzelfde koppel en vermogen en identieke acceleratie en actieradius; de belangrijke verschillen zijn rijpositie en topsnelheid.

Een agressieve elektrische hypernaked met een stedelijk mojo, of toch liever een assertieve-maar-rechtopzittende rijhouding? De Eva Ribelle is jouw keuze.

Maak van de Ribelle een langeafstand sport-toermotor door zijkoffers, een windscherm of een tanktas toe te voegen.

Nieuwtje voor 2023: de nieuwe Tricolore-versie.

De Energica EVA Ribelle heeft hetzelfde lineaire 222 Nm koppel als de EGO+, dezelfde 21,5 kWh lithium-ionaccu met grote actieradius tot 420 km in de stad. Ook heeft de EVA Ribelle dezelfde ophanging en prestatiemogelijkheden en alle technologische snufjes van de EGO+. Niet genoeg? Je kunt ook kiezen voor de “RS-versie” voor nog meer, 1 liter verbrandingsmotoren vernietigende snelheid vanuit stilstand.