Accessoires

Je eigen stijl op je eigen motor, met deze accessoires en gadgets maak je van je Energica jouw ultieme motorfiets.

Voeg ze bij je offerteaanvraag of bestel via e-mail met de onderstaande buttonCruise control relocation kit € 199,-

De cruise control van je Energica aan de linker kant van het stuur.

De cruise control makkelijk activeren met de linkerhand? Eenvoudig met de linker duim de cruise control aan en uit zetten. Combineer je wijsvinger en de duim op de mode knop om te versnellen of vertragen.

De originele knoppen aan de rechterkant blijven behouden. De bedrading is eenvoudig via stekkers toe te voegen. De knoppen op links worden vast gezet worden aan het stuur. Montage alleen door een professional.


EMN – Pushbutton

Drukknop ipv een sleutel

Met deze drukknop heb je nooit meer de sleutel nodig om de zitting te openen. Ideaal om echt key-less te rijden.

Om deze drukknop te monteren dien je wel het gat groter te maken.  Dit is vrij eenvoudig op een Ego en Ribelle uit te voeren. Bij een Energica EsseEsse9 dient het gaat machinaal groter gemaakt te worden.


EMN – tanklock system € 99,99

Eenvoudig je tanktas op de tankcover van je Energica EVA, EVA Ribelle of EsseEsse9?

Met het gepatenteerde GIVI Tanklock-systeem kunnen tanktassen worden vastgemaakt aan het  “EMN Tanklock System for GIVI”, gemonteerd op de tankcover voor een groter bevestigingsgemak. Tanklock-tassen combineren esthetiek en functionaliteit perfect. Ze versterken de gedurfde aantrekkingskracht van de motorfiets, bieden ruimte voor persoonlijke spullen en bieden een aanzienlijk voordeel op het gebied van bevestigingssnelheid in vergelijking met andere soorten hulpstukken.

Let op je kunt de tankcoverring alleen gebruiken in combinatie met een Givi Tanklock tanktas! De GIVI ring voor Easylock / Tanklock tanktassen wordt standaard bij de tas meegelevert en is niet inbegrepen bij de steun.

Beschikbaar in twee versie’s, op de voorste 4 boutjes voor de kleine tassen en op de achterste 4 boutjes voor de kleine en groter tassen.

Wordt geleverd inclusief bevestingsmaterialen, 4 van de bestaande bevestigingsboutjes worden hergebruikt.  Een gekleurde boutset om deze gelijk te maken met je optionele gekleurde set van de Energica is mogelijk, meerprijs  € 15,-.


Bullet Brake parkeerrem € 129,-

Je motor op een helling parkeren zonder dat deze weg rolt? Bij een elektrische motor is de Bullet Brake parkeerrem een echte uitkomst. 

Simpel, bijna niet zichtbaar en eenvoudig te bedienen. 


Navi clamp € 199,-

Vervang de bovenste helft van de stuurklem voor deze navigatieklem. Bevestig je navigatiesysteem eenvoudig op je EsseEsse9+ of je Eva Ribelle. Geschikt voor

  • Garmin Zumo XT
  • TomTom
  • SPconnect

EONE – Energica Footpegs € 169,99

Langere voetsteunen met meer grip voor de Energica motoren, worden geleverd in set van twee.


Handlebar riser € 199,99

Voor Eva Ribelle en EsseEsse9+

HeliBars® Tour Performance ™ stuurverhogeradapters voor de ENERGICA EVA Ribelle en ENERGICA EsseEsse9, exclusief ontworpen, vervaardigd voor Energica. Deze risers worden onder uw standaard stuur geïnstalleerd en brengt het stuur dichter naar de rijder. Alle originele kabels en hydraulische leidingen worden behouden en montage materiaal is inbegrepen


Handelbars risers EGO € 269,99

Verhoogde Stuurbuizen Energica Ego

HeliBars® TracStar™ vervangend stuur en stuurverhogers voor de Energica EGO, exclusief ontworpen, vervaardigd en verkocht voor Energica.

Deze verhogers brengen het stuur naar achteren en omhoog om het rijcomfort te vergroten met behoud van uitstekende rijeigenschappen en feedback. Alle hardware en bar-end gewichten zijn inbegrepen.