Experia

Doelgedreven prestaties: de power die u nodig heeft

De Experia; het is dé emissievrije Green Tourer-motorfiets die elke motorrijder en duo biedt wat deze zoekt in een comfortabele kilometervreter.

Bocht na bocht geeft ze jou de beste rijbeleving. En terwijl jij met een espresso in de hand staat na te genieten van de laatste bergpas, laadt deze Experia zich weer op voor een nieuw avontuur.

Experia verwijst heel treffend naar de diepgaande elektrische technologie-expertise van Energica, opgedaan in een decennium van racen, ontwerpen en bouwen. Ze is de ultieme forens- en reismotor die jou met plezier over de passen van de Dolomieten, of naar je werk brengt.

De Experia heeft een herontworpen PMASynRM-motor, deze is lichter, heeft minder gewicht én is lager geplaatst dan in de andere modellen. De accu is centraal geplaatst en met een laag zwaartepunt ben je verzekerd van een goede handelbaarheid en wegligging.

De Experia is ontworpen om lange afstanden mee te rijden. En door de aerodynamische sport-touring kuip, het verstelbare windscherm en de grote bagagecapaciteit van het Touring Pack geeft ze comfort voor twee. Een behendige handzame machine, gemaakt om kilometer na kilometer van te genieten.